Verhuur

Bij Rentabel kan je terecht voor het huren van rollend materieel voor werken op het spoor. Wij verhuren de klassieke Atlas spoorkraan in drie uitvoeringen, de 1304KZW, 1404 KZWen de 1604KZW. Wij hebben vijf Atlassen 1604, dus zeven spoorkranen in totaal.De Atlas 1304 combineert kracht met compactheid, wat toelaat de kraan in te zetten bij smal tussenspoor met een spoor in dienst. De Atlas 1604 is groter maar heeft dan ook meer vermogen. De Atlas 1304 is voorzien van een mechanische CW3 snelwissel, de 1604 daarentegen heeft een mechanische Atlas snelwissel. De 1404 is een breed inzetbare machine, en kan werken met CW3 en Atlas toepassingen. Uiteraard hebben wij een aanbod aan toebehoren zoals klepelmaaier, grijpers, onderstopper, tiltrotator, vorkenbord enz.

In ons machinepark hebben wij ook een vrij unieke spoortractor die uitgerust is voor arbeid op het spoor, inzetbaar voor transport op het spoor of voor een van zijn agrarische toepassingen zoals hakselen.

Voor zowel de kranen als de tractor kan een lorrie gehuurd worden. Voor het gebruiksgemak werden voor de lorries speciale plateaus gebouwd met containersysteem en zijn dus makkelijk transporteerbaar.

Voor transporten op het spoor kan Rentabel eveneens twee Mercedes Unimogs inzetten. Deze Unimogs zijn uitgerust met een tractie installatie voor en achter. Er kunnen 44 assen geremd worden, wat betekent dat 22 wagons met 2 assen en 11 wagons met 4 assen mogen gekoppeld worden.

Nieuw bij Rentabel is de Unimog 1650 met spoorsysteem én laadkraan van 12 meter. Aan de laadkraan kan een werkkooi gemonteerd worden zodat de Unimog ook kan ingezet worden als hoogwerker op het spoor.

De kranen, tractor en Unimogs zijn uiteraard voorzien van alle nodige keuringsattesten, en zijn te huur met OTW geattesteerd machinist.

 

[ Klik op de foto om een grotere versie te zien ]

Highslide JS

Highslide JS

Highslide JS
Highslide JS

Highslide JS

Highslide JS
Highslide JS

Highslide JS

Highslide JS Highslide JS